Karangan Tentang Ibu Saya

Posted on

Karangan Tentang Ibu Saya. Beliau sentiasa mengambil berat tentang keluarga , terutamanya pelajaran saya, abang dan adik. Buatlah cerita tentang pengalaman liburan sekolah di masa pandemi covid.

KARANGAN IBU SAYA.docx
KARANGAN IBU SAYA.docx from www.scribd.com

Ibu saya bernama aminah ali. Ibu tidak menyalahkan cikgu rahman sebaliknya menyuruh aku mengubah sikapku dan berusaha menghafal sifir tersebut. Mengasuh dan mendidik kita sejak kecil dengan penuh kasih.

Sahabat Merupakan Orang Yang Sentiasa Menemani Dan Menggembirakan Kita Pada Setiap Masa.

Penutup karangan amalan gaya hidup sihat berdasarkan perbincangan di atas, dapatlah disimpulkan bahawa ibu bapa memainkan peranan yang besar untuk memupuk amalan gaya hidup sihat dalam kalangan anak. Tulis karangan yang bertajuk ibu bapuku hilang. Cara cara pengajaran ibu bapa terhadap kanak kanak bolehkah ibu minum susu formula bayi bolehkah ibu hamil minum air asam gelugor harian bolehkah ibu hamil berpuasa ramadhan contoh karangan tentang ibu saya dalam bahasa inggris cara menggunakan kacip fatimah untuk ibu besalin cara menaikkan hb ibu mengandung catatan ibu.

Aku Akan Memberitahu Ibuku Yang Cantik Kepada Anak Saya Dan Cucu Saya Di Masa Depan.

Beliau sentiasa mengambil berat tentang keluarga , terutamanya pelajaran saya, abang dan adik. Tulis sebuah karangan yang membincangkan tentang kerajinan. Karangan ciri ciri sebuah keluarga bahagia.

Nama Saya Nur Syuhada Binti Ismail.

Beliau sering menemani saya membuat kerja sekolah dan menelaah pelajaran. Tulis sebuah karangan tentang pengalaman yang tidak dapat kamu lupakan. Laman ilmu tips belajar c contoh karangan insyak usrati keluarga saya arabic language language math.

Ibu Sentiasa Memberi Dorongan Kepada Saya Supaya Tidak Berputus Asa.

Beraktivitas di rumah sendiri memiliki banyak manfaat, yakni mencegah penyebaran virus. Saya hanya di rumah saja dan melaksankan kegiatan saya untuk membantu ibu dirumah. Contoh karangan cerita tentang aktiviti

Senin, 04 Oktober 2021 Tambah Komentar Edit Peranan Ibu Bapa Dalam Melahirkan Keluarga Bahagia.

Kami seperti berada di surga jika kita bertemu. Di rumah aku membantu ibu memasak kue untuk tahun baru. Dia berbadan kurus dan tinggi serta berkaca mata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.