Contoh Karangan Ibu Saya

Posted on

Contoh Karangan Ibu Saya. Tanpa ibu, kita tidak mungkin lahir ke dunia ini. Kasih ibu tiada batasannya dan tidak dapat dicari ganti.

Contoh Karangan Ibu Saya Bapa Saya Servyoutube
Contoh Karangan Ibu Saya Bapa Saya Servyoutube from www.servyoutube.com

Ibu saya adalah wanita yang cantik, badannya tinggi lampai. Ibu saya bekerja di google sebagai seorang pekerja. Saya dilahirkan pada tujuh februari tahun 1995 di sebuah hospital swasta yang terletak di bandar raya kuala lumpur.

Cara Membuat Karangan Narasi Singkat.

Saya hanya di rumah saja dan melaksankan kegiatan saya untuk membantu ibu dirumah. Di halaman rumah ini juga terdapat sebuah kolam ikan yang kecil, tetapi dipenuhi ikan gapi. Sekolah saya bernama sjk (c ) pu sze.sekolah saya terletak di skudai.

Di Pagi Hari Yang Sangat Cerah, Saya Dibangunkan Oleh Ibu Saya Yang Tercinta.

Saya berasa amat beruntung mendapat seorang ibu yang baik. Ibu saya seorang yang sederhana, selalu berbaju kurung dan bertudung. Tulis sebuah karangan yang bertajuk, “ ibu saya ”.

Jadi, Saya Hanya Akan Menceritakan Pengalaman Di Rumah.

Tulis sebuah karangan yang bertajuk, “ ibu saya ”. Terima kasih untuk karangan ini saya sangat senang bila membuatnya. Contoh karangan liburan sekolah dirumah liburan sekolah di rumah membantu ibu.

Contoh Karangan From Demo.pdfslide.net Assalamualaikum Warahmatullahiwabarakatuh Dan Selamat Sejahtera.

Keluarga saya terdiri daripada lima orang, iaitu ayah, emak, saya dan dua orang adik lelaki. Janganlah kita menyakiti hati ibu. Nama adik saya lee siang sheng.

74 Contoh Latihan Karangan Upsr 1.

Ibu merupakan orang yang melahirkan kita serta memelihara kita sejak kecil. Mymemory, world's largest translation memory. Related posts to contoh karangan orang yang saya kagumi contoh karangan orang yang saya kagumi 2017 10 26t02 51 00 07 00 rating.

Leave a Reply

Your email address will not be published.